Badrumsrenovering

Är ditt hem i behov av badrumsrenovering? Att genomföra en badrumsrenovering är ett spännande men ofta omfattande projekt. Låt oss på Henryssons Bygg AB hjälpa dig – vi tar dina visioner och förvandlar dem till verklighet! Berätta om dina behov och drömmar för oss så lovar vi att göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med ditt badrum.

Råd inför badrumsrenovering

Ett personligt och funktionellt badrum påverkar husets atmosfär och kan till och med höja värdet vid en eventuell försäljning. Många som ska fräscha upp sina badrum blir lätt överväldigade när de inser hur många beslut projektet medför. Hör av dig till oss på Henryssons Bygg AB och låt en skicklig hantverkare göra jobbet så att du kan luta dig tillbaka och njut av att se ditt nya badrum växa fram.

Vi har samlat några råd som förhoppningsvis underlättar din badrumsrenovering:

  • Behov – Tänk igenom vilka behov du och ditt hushåll har. Vad är viktigast för just er?
  • Inspiration – Har du svårt att hitta inspiration? Känner du dig osäker på hur du vill ha ditt badrum? Ett bra sätt är att läsa inredningstidningar, besöka badrumsbutiker och att leta information på Internet.
  • Stil – vad vill du ha för stil på badrummet? Ska det vara modernt eller retro? Minimalistiskt eller romantiskt?
  • Ekonomi – gör en budget och ta reda på hur mycket badrumsrenoveringen får kosta. Begär gärna offert från flera byggfirmor och jämför sedan deras priser.
  • Avtal – glöm inte bort att skriva avtal med den byggfirma som du väljer att anlita. Avtalet bör innefatta till exempel överenskommet pris samt beräknad arbetstid.

Kvalitet och personlig service

Henryssons Bygg AB har en bred kundkrets och vänder oss till både företag och privatpersoner. Tack vare vårt utpräglade kvalitetstänk och vår personliga service har vi många återkommande kunder.

Vi har vårt säte i Fjärås och arbetar i hela Kungsbacka kommun.

Kontakt

Vill du ha mer information om vad Henryssons Bygg AB kan göra inom badrumsrenovering? Vill du anlita oss för att renovera badrum? Hör av dig redan idag, vi ser framemot att få skapa ditt drömbadrum.

Mångårig erfarenhet av att renovera badrum

Vi har funnits inom byggbranschen i många år och vet hur man ska renovera badrum på bästa sätt. Henryssons Bygg AB arbetar med totalentreprenad och har ett nära samarbete med till exempel elektriker, rörmokare och målare. Det gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning samt professionellt utförda badrumsrenoveringar.

Vi sätter dig i centrum

Hos oss är kunden i fokus och vi är måna om att du ska känna dig trygg när du vänder dig till oss. Vi är lyhörda för dina önskemål och tycker att det är viktigt med öppen kommunikation så att kunden har en inblick i arbetets gång och vi vet att vi är på rätt väg. Du kan känna dig trygg när du låter oss renovera badrum.

Badrumsrenovering | Henryssons Bygg AB | Fjärås