Altan & Uterum

I samarbete med XL Bygg kan vi erbjuda en lösning för uterum.
Uterummen är från företaget Santex, ni kan se deras lösningar på www.santex.se

För mer information kontakta oss.

Bygga altan

Drömmer du om att bygga altan och fantiserar om att få en vacker uteplats? Fantiserar du om fika utomhus eller om ljumma sommarkvällar med goda middagar tillsammans med familjen? Altaner blir ofta ett trevligt komplement till villan, skapar en naturlig gräns mellan inne och ute samt ger dig fler möjligheter att njuta av sommarhalvåret.

Vi på Henryssons Bygg AB är proffs på altanbygge och vet hur vi ska kombinera vår kunskap med dina önskemål så att slutresultatet blir lyckat. Vårt erfarna och kunniga team är beredda på att göra allt för att din altan ska uppfylla dina förväntningar. Med deras hjälp får du en altan som du kan njuta av i många år.

Materialkännedom och hantverkskunskap

För att ett altanbygge ska blir bra så krävs till exempel material av hög standard. Tack vare vårt samarbete med XL Bygg kan vi erbjuda riktigt bra lösningar för altaner och uterum av olika slag. När vi bygger uterum så gör vi det i samarbete med Santex som är kända för sin höga kvalitet.

Vi kombinerar omfattande hantverkskunskaper med de senaste tekniska lösningarna och ger dig gärna råd om du känner dig osäker på något. Henryssons Bygg AB är ett pålitligt företag som tar hand om helheten, utan att tumma på detaljerna.

Kontakt

Vill du ha mer information om vad det innebär att bygga altan? Är du nyfiken på oss och våra tjänster? Du är varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser det som en förmån att få hjälpa dig med ditt altanbygge.

Bygga altan | Henryssons Bygg AB | Fjärås

Altanbygge i Kungsbacka och Fjärås

Vårt företag finns i Fjärås och har ett arbetsområde som sträcker sig över Kungsbacka kommun. Vi välkomnar både företag samt privatpersoner som kunder.

Henryssons Bygg AB är en flexibel byggfirma som åtar sig både mindre och större byggprojekt. Tack vare vårt utpräglade kvalitetstänk så har vi många nöjda och återkommande kunder. Det är vi stolta över!