Byggfirma

Om du letar efter en proffsig och pålitlig byggfirma i Fjärås, Kungsbacka kommun, så har du hamnat rätt! Vårt byggföretag har funnits sedan 1998 och har tack vare vår långa branscherfarenhet gedigna kunskaper i det mesta som har med byggarbete att göra. Vi vågar lova att du som kund kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Ett byggföretag inom totalentreprenad

Henryssons Bygg AB har stor erfarenhet av totalentreprenad och vi kan därför erbjuda våra kunder helhetslösningar av högsta kvalitet. För oss är varje bygguppdrag unikt och en ny spännande utmaning. Vi finns vid din sida från början till slut!

Vårt byggföretag har ett välfungerande samarbete med flera företag som delar vår syn på hög kvalitet och kundservice. Tillsammans säkerställer vi att alla byggprojekt genomförs med fokus på hög standard och med ett genuint engagemang. Som totalentreprenörer kan vi erbjuda tjänster inom till exempel: elinstallation, vvs, schakt samt kakel- och klinker.

Om du till exempel har bestämt dig för att bygga en villa eller utföra en markanläggning av något slag så är det viktigt att du väljer rätt entreprenadform. Det finns olika och den du väljer avgör hur de olika ansvarsområdena i byggprojektet ska vara fördelade och hur avtalet ska se ut. Henryssons Bygg AB arbetar, som sagt, med totalentreprenad och det betyder att vi är ansvariga för projektering och produktion samt att vi tar in underentreprenörer.

Våra tjänster

Vi kan åta oss både små och stora byggprojekt och arbetar bland annat med:

  • Altanbygge
  • Renovering av till exempel badrum, fasad, kök och tak
  • Fönsterbyte
  • Nyproduktion
  • Ombyggnation
  • Tillbyggnation

Styrkan i vår byggfirma är definitivt vår duktiga personal som alltid ser till att vara lyhörda för våra kunder. Tillsammans kommer vi överens om hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vi har valt ut våra leverantörer med stor omsorg och använder bara material av högsta kvalitet. Henryssons Bygg AB i Fjärås har för närvarande dessa leverantörer: XL Bygg, Onsalavillan Byggvaror, Svenska Kakel och Hero Kakel.

Kontakt

Byggfirma | Henryssons Bygg AB | Fjärås

Hör av dig till oss!

Har du frågor och funderingar om vår byggfirma? Vill du veta mer om vad vår totalentreprenad innebär? Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post!